Riihimäkeläinen Kopiopaja uhkailee asiakasta polviin ampumisella

Mistä on hyvä asiakaskokemus tehty? Olin pyytänyt Riihimäkeläistä Kopiopaja Oy:tä tekemään minulle logon erääseen projektiin. Lopulta päädyin olla käyttämättä heidän tekemää logoa huonon hinta-laatusuhteen vuoksi ja peruutin kaupan. Logo oli liian yksinkertainen, mutta sen hinta oli huima. Aiemmin olin käyttänyt heidän palveluja useamman kerran. Olin ostanut heiltä kolme eri palvelua viimeisen kuuden kuukauden aikana ja maksoin myös aina pyydetyn hinnan. Yhdessä aiemmin heiltä ostamastani tuotteesta minulla olisi ollut moitittavaa, mutta virhe ei ollut mielestäni niin suuri, että olisin edes vaivautunut mainitsemaan siitä. Kyse oli silloin lähinnä huonosta asiakaspalvelukokemuksesta.

Tällä kertaa asiointi Kopiopajan kanssa johti kuitenkin siihen, että Kopiopajan työntekijä uhkasi ampuvansa minua aseella polviin. Aivan ensimmäisenä huolestuin, että onko jollakin heidän työntekijöillään aseita tai aselupia? Onko sitten täysin ok että omistat aseen ja uhkaat ampuvasi sivullisia? Mitä mieltä poliisi on tästä asiasta? Kopiopajan työntekijän puhetyyli kuulosti minusta kuin jonkun mafian uhkailulta. Minulla ei ole kokemusta siitä, että joku uhkaa ampua minua ja pidän tälläistä uhkailua erittäin vakavana. Siksi olen jättänyt asiasta tutkintapyynnön poliisille. Itselläni on myös lapsia ja mietin kaikkia asioita myös heidän kantiltaan. Se että joku uhkaa tappaa lapsieni isän (eli minut) ei ole mitenkään vähäpätöinen asia tai uhkaus, johon voisi suhtautua olan kohautuksella. Mistä tiedän, onko Kopiopajan kyseinen työntekijä henkisesti sairas, väkivaltainen tai muuten vain vaarallinen? Ainakaan kyseinen työntekijä ei peittele vaarallisuuttaan.

Ammun sulta polvet paskaksi, jos ikinä suunnittelemaamme logoa käytät.

Kuvakaappaus Riihimäen Kopiopajan lähettämästä sähköpostista.

Olen hengellinen mies ja olen osallistunut Helluntaiseurakunnan kokouksiin. Asiakkuuteni Kopiopajassa alkoi kun huomasin, että Riihimäen Helluntaiseurakunta on käyttänyt Kopiopajan palveluja, kun he olivat tilanneet seurakunnalle paperisia ohjelmanumeroita. Muutoin minulla ei ole tietoa yrityksestä, eikä sen enempää uhkailijasta. Tässä valossa tuntuu kuitenkin hyvin erikoiselta jos Riihimäen Helluntaiseurakunnan ja Kopiopajan yhteistyö jatkuu – samalla kun Kopiopajan työntekijä uhkailee asiakasta “polviin ampumisilla”. Ei ole kuitenkaan minun vallassani, kuka asioi heidän kanssaan.

Why I’m living?

Most of us just live everyday without thinking too much for what is their meaning for themselves or to the world or even to G-d. I consider myself as believer in Jesus Christ and I see my meaning in life as G-d’s portray what He has for me here. Most of people probably think that their goal in life is to be as rich as possible and successful person in career. After all death is waiting for all of us and in that moment that Rolls-Royce or excellent career becomes meaningless. When you are dying your thoughts wander around room where you are and you are thinking – why I wasted my life for so many useless things and at the same time I didn’t do many useful things. Probably we will have judgment in Heaven about how we did use our time and how we lived our life. Everyone of us are responsible by ourselves of Our’s doings. You can’t blame anyone. It’s you and only you front of G-d. Good night everyone!